Sangskriver. Legendarisk sideman. Skelsættende prisvindende guitarist. Pladeselskabsdirektør, producer og multiinstrumentalist. De storladne superlativer der knytter sig til Aske Jacoby er mange og alle lige rammende for en karriere der strækker sig over fire årtier. Siden 2013 har han dog fokuseret på livet med sine egne kompositioner og fristet en tilværelse som soloartist efter 30 år som en af landets mest benyttede og respekterede guitarister. Hans samarbejder med blandt CV Jørgensen, Sanne Salomonsen, NEWS, Danseorkestret og Randi Laubek vækker genklang hos enhver dansker over og summen af de mange sæor Aske har sat på de mere end 450 plader han medvirker på kan høres på hans fire seneste soloplader der på fineste vis illustrerer hans mange facetter som komponist og instrumentalist.

Koncerten afholdes i Sæby på “Efter Et Nyt Minut”

“Efter Et Nyt Minut” er et udstillingssted for samtidskunst i Sæby. Denne aften under Nordic Spot kan du opleve en skitse- og forgængelighedskoncert med musikeren Aske Jacoby. 
Hele rummet er koblet til to ophængte mikrofoner og ved hjælp af publikums tilstedeværelse, lyde, bevægelser og musisk ekvilibrisme, indføling og nærvær vil Aske Jacoby i løbet af koncerten indspille et tids- og rumspecifikt lydværk, der efterfølgende vil være tilgængeligt i 10 afspilninger, før værket slettes. 

Kom og vær med til en anderledes koncertoplevelse i Sæby gågade.