Vækst med kulturen

Kulturhuset midt i Støvring. Oplev denne aften Tine Lilholt udstilling sammen med koncerten.

ASKE JACOBY

4. september kl 20.00

Køb billet


Program

– Music: Aske Jacoby
– Food: “Biks & Bajer” 
– Art: Kunstner Tine Lilholt

Sådan skriver Tine Lilholt på sin egen hjemmeside:

“Jeg har hele mit liv elsket at arbejde med farver og former, og ligesom jeg fra jeg var 3 år begyndte at dykke ned i musikkens verden, tegnede,malede, syede, klippede jeg mig ind i min egen fantasiverden, hele vejen igennem min opvækst.

På en måde har de 2 verdener altid suppleret og gødet hinanden igennem hele mit liv, Jeg håber du vil fornemme at der er musiske rigdomme at hente i mine billeder. De er rige på farver, eventyr, musik, fantasi,mystik, og sprudlende af feminin energi.

Det er liv, som vælter ud af billederne i den spændende dynamik mellem stilhed og musik, som jeg indfanger, når jeg sætter mig i naturen og åbner øjne og ører.Ser. Lytter. Så findes melodien i havets brusen, så opstår et tema ud af træernes grønne stemmer, en blå fugl synger, og kort efter melder feen med regnbuekrystallen sin ankomst. Sanseligt. Jeg holder af det sansende nærvær , og jeg vil gerne invitere dig med ind i det lysende rum, som hvert af mine billeder udgør”.


Kulturhuset i Støvring

Huset er et kulturelt og folkeligt samlingssted. Hver eneste dag  (næsten) hele året rundt er der aktiviteter her. 

Hos os kan du fx leje et lokale til en privat fest, til et firmaarrangement eller et møde i grundejerforeningen. Du kan også gå til banko, gymnastik, dans, bridge eller yoga. 

Det, de fleste nok forbinder STUBhuset med, er dog nok koncerterrne. Hvert år præsenterer vi ca. 25-30 koncerter henover året. De foregår i Salen, som der kan sidde ca. 300 publikummer. Vi er taknemmelige for, at vi ofte får ros for en gode og hyggelige stemning, og vi gør vort bedste for, at mange musikgenre er repræsenteret. Så er der nemlig noget for alle – og der er også mulighed for at prøve nogle nye genre af. 

På STUBhuset er de frivillige en vigtig faktor. Uden dem – intet STUBhus. Vi har et fast stolehold, der kommer hver eneste uge og hjælper med at stille stole og borde op til de arrangementer, der er. Vi har et fast koncert-hold, som hjælper til med afvikling af koncerterne indenfor områderne bar, entre, garderobe, foto og efterfølgende oprydning. Og så har vi også en frivillig-gruppe, der er fast tilknyttet mandagens bankospil. De hjælper med opråb af numre og salg af plader og spil. 

Derudover hjælper de frivillige lidt på kryds og tværs med forskellige ad hoc opgaver, der måtte opstå henover året. Alle hygger sig i hinandens selskab. Går du med overvejelser om at blive frivillig, så har vi en venteliste, som du kan blive sat på. Send en kort mail til mig, på hjo@stubhuset.dk hvor du fortæller lidt om dig selv, din alder, baggrund og erfaring – og ikke mindst, hvorfor du gerne vil være frivillig.